Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.28% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

Swap short: 0 Swap long: 0
Low: 0Spreadi {{platformType}} floatingHigh: 0
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.02 (Local)
Opens in 35h 48m
Tokyo
21.02 (Local)
Opens in 35h 58m
London
13.02 (Local)
Opens in 42h 58m
New York
8.02 (Local)
Opens in 49h 28m
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: N/AKeskitaso: 0.91
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CAD X USDCAD Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Vaikka se ei ole suosituin valuuttayhdistelmÀ, kuten lÀhes kaikki Euro-risteytykset, EUR/CAD-parituksella on edelleen huomattava mÀÀrÀ seuraajia. Parin suoritus riippuu kahden suurimman talouden vÀlisestÀ korrelaatiosta: euroalueesta ja Kanadasta. YhdistelmÀ pyrkii kÀyttÀytymÀÀn samalla tavalla kuin EUR/USD-suhteellisella tasollaan, vaikka alhaisempi liikevaihto merkitsee sitÀ, ettÀ tÀmÀ pari on alttiimpi Àkillisiin vaihteluihin. Jos aiot ottaa ensimmÀisen haun pois neljÀstÀ suurimmasta, tÀmÀ voi olla tÀydellinen yhdistelmÀ sinulle.

Jos haluat lisÀtÀ EUR/CAD- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.