Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Swap short: -3.0928 PointsSwap long: -26.5499 Points
Low: 1.44378Spreadi MT5 floatingKorkea: 1.45657
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
15.49 (Local)
Closes in 0h 23m
Tokyo
13.49 (Local)
Closes in 1h 11m
London
5.49 (Local)
Opens in 2h 11m
New York
0.49 (Local)
Opens in 8h 41m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 8.00Keskitaso: 11.51
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SGD X USDSGD Rate
Minimisopimuskoko1000 CHF (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 CHF
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

CHF/SGD-valuutan yhdistelmÀ kuvaa kahden tÀrkeÀn kansainvÀlisen valuutan vÀlistÀ korrelaatiota: Sveitsin frangi ja Singaporen dollari. Pari on ennalta-arvaamaton, ja se tekee siitÀ ihanteellisen sijoituksen kokeneelle elinkeinonharjoittajalle, jolla on halu lÀhestyÀ riskejÀ. ErittÀin erilaiset tekijÀt vaikuttavat nÀihin globaaleihin voimanpesiin, ja vaikka tÀmÀ tarkoittaa harvoin samaa mallia, tÀmÀ ainutlaatuinen yhdistelmÀ voi tuottaa henkeÀsalpaavia voittoja ammattilaisten kÀsissÀ.

Jos haluat lisÀtÀ CHF/SGD- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.