Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

CHFPLN - Swiss Franc / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: 45.2355 PointsSwap long: -132.4474 Points
Low: 4.74219Spreadi MT5 floatingKorkea: 4.76530
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.15 (Local)
Opens in 13h 35m
Tokyo
18.15 (Local)
Opens in 14h 45m
London
9.15 (Local)
Closes in 7h 15m
New York
4.15 (Local)
Opens in 5h 15m

CHFPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 44.50Keskitaso: 57.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 PLN X USDPLN Rate
Minimisopimuskoko1000 CHF (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 CHF
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Vaikka kyseinen rahapari ei ole laajalti kaupankÀynnin kohteena, CHF/PLN-valuutan yhdistelmÀ voi tehdÀ fantastisen lisÀn kokeneen sijoittajan portfoliolle. Riippuen kahdesta Euroopan vaikutusvaltaisimmasta taloudesta - Puolasta ja SveitsistÀ - pariliitolla on pitkÀaikainen maine volatiliteetista, mikÀ tekee siitÀ ihanteellisen valinnan niille, joilla on kiinnostuksenomainen lÀhestymistapa riskeihin. HyödyllisissÀ kÀsissÀ yhdistelmÀ voi tarjota hienon mahdollisuuden tehdÀ merkittÀviÀ voittoja.

Jos haluat lisÀtÀ CHF/PLN- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.