Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 44.50Keskitaso: 51.50
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 PLN X USDPLN Rate
Minimisopimuskoko1000 CHF (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 CHF
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Vaikka kyseinen rahapari ei ole laajalti kaupankäynnin kohteena, CHF/PLN-valuutan yhdistelmä voi tehdä fantastisen lisän kokeneen sijoittajan portfoliolle. Riippuen kahdesta Euroopan vaikutusvaltaisimmasta taloudesta - Puolasta ja Sveitsistä - pariliitolla on pitkäaikainen maine volatiliteetista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, joilla on kiinnostuksenomainen lähestymistapa riskeihin. Hyödyllisissä käsissä yhdistelmä voi tarjota hienon mahdollisuuden tehdä merkittäviä voittoja.

Jos haluat lisätä CHF/PLN- parin salkkuun, ota yhteyttä FxPro:hon tänään.