Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

CHFJPY - Swiss Franc / Japanese Yen

Swap short: -10.3979 PointsSwap long: 0.8419 Points
Low: 152.810Spreadi MT5 floatingHigh: 154.074
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
23.23 (Local)
Opens in 10h 27m
Tokyo
22.23 (Local)
Opens in 10h 37m
London
14.23 (Local)
Opens in 17h 37m
New York
9.23 (Local)
Opens in 24h 7m

CHFJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.70Keskitaso: 2.21
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 CHF (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 CHF
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

CHF/JPY -valuutan yhdistelmÀ on riippuvainen kahdesta maailman taloudellisimmista talouksista: Japanista ja SveitsistÀ. Kahden kansan talousennusteeseen vaikuttavat hyvin erilaiset tekijÀt, mikÀ tarkoittaa, ettÀ pari on suhteellisen epÀvakaa. Vaikka pariliitosta voi olla vaikea ennustaa, sen suuri riski tarkoittaa sitÀ, ettÀ se tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia kokeneelle sijoittajalle.

Jos haluat lisÀtÀ CHF/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.