Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: -12.5394 PointsSwap long: 9.1196 Points
Low: 102.349Spreadi MT5 floatingKorkea: 102.902
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
10.17 (Local)
Closes in 5h 55m
Tokyo
8.17 (Local)
Opens in 0h 43m
London
23.17 (Local)
Opens in 8h 43m
New York
18.17 (Local)
Opens in 15h 13m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.80Keskitaso: 1.38
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 CAD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 CAD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Vaikka tÀtÀ ei yleensÀ pidetÀ tÀrkeÀnÀ valuuttaparina, CAD/JPY-yhdistelmÀ on yhÀ suosittu sijoittajien keskuudessa. Se on hieman vaikeampi ennustaa kuin USD/JPY suhteellisesti; mutta suuri volatiliteetti ja sitÀ suuremmat vaihtelut edellyttÀvÀt sitÀ, ettÀ se voi tarjota kekseliÀÀn vaihtoehdon kokeneelle sijoittajalle. Keskitason riskialttius tarjoaa hienoja mahdollisuuksia tehdÀ merkittÀviÀ voittoja.

Jos haluat lisÀtÀ CAD/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.