Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 Fixed
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: N/AKeskitaso: 0.52
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 AUD X USDAUD Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko klo 8.00 - 11.00 (GMT) välillä.

Fixed spreadit voi hyväksyä ainoastaan 'Instant Ordereita' ja kaikki muut tilaustyypit kuuluvat orderin toimeenpanokäytännön piiriin.

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

AUD/USD-valuutan yhdistelmä on tullut viime vuosina suositummaksi treidaajien keskuudessa. Australian parin vuosikymmenen hyödykemallin ansiosta tämä pari nyt yhdistää kaksi eksponentiaalisesti suurta ja taloudellisesti merkittävää taloutta, auttaen sitä varmistamaan treidaajan sijoittajien kirjoihin. Yksi parista tärkeimpiä piirteitä on kahden valuutan välinen korkoerotus, mikä tekee siitä ihanteellisen mahdollisuuden treidaajille mennä pitkäksi ja hyötymään rolloverista. Dramatic bull äskettäin on myös auttanut paisuttamaan sen monien harrastajien taskuja. Sopii parhaiten kokeneempaan elinkeinonharjoittajaan, mutta se on kuitenkin suosittu kaikille aloittelijoista ammattitasoihin.

os olet kiinnostunut kaupankäynnistä AUD/USD valuuttaparissa, ota yhteyttäFxPro:hon tänään.