Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDPLN - Australian Dollar / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: 9.3787 PointsSwap long: -62.1652 Points
Low: 2.98888Spreadi MT5 floatingKorkea: 3.02010
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
18.32 (Local)
Opens in 15h 18m
Tokyo
16.32 (Local)
Opens in 16h 28m
London
7.32 (Local)
Opens in 0h 28m
New York
2.32 (Local)
Opens in 6h 58m

AUDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 71.10Keskitaso: 85.58
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 PLN X USDPLN Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

AUD/PLN-valuuttayhdistelmÀÀ ei kÀytetÀ yleisesti YhdistyneessÀ kuningaskunnassa, mutta se voi silti tehdÀ hienon lisÀosan salkkusi. Sen suorituskyky riippuu kahdesta suuresta taloudesta: Puolan ja Australian. NÀiden kahden kansakunnan erilaiset rahoituspolitiikat merkitsevÀt, ettÀ niiden vÀlistÀ korrelaatiota on usein vaikea ennustaa, mutta pariliitokseen liittyvÀ suuri riski merkitsee sitÀ, ettÀ se voi tuottaa merkittÀviÀ palkkioita kokeneiden sijoittajien kÀsissÀ.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/PLN- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.