Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.60% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDNZD - Australian Dollar / New Zealand Dollar

Swap short: -5.1136 PointsSwap long: -5.3193 Points
Low: 1.06795Spreadi MT5 floatingKorkea: 1.07262
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.09 (Local)
Opens in 13h 41m
Tokyo
18.09 (Local)
Opens in 14h 51m
London
10.09 (Local)
Opens in 21h 51m
New York
5.09 (Local)
Opens in 28h 21m

AUDNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.90Keskitaso: 1.64
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NZD X USDNZD Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Yleisesti kutsuttu "Aussie Kiwi", AUD/NZD-valuuttayhdistelmÀllÀ on edelleen huomattavia seurauksia. Se on vÀhemmÀn kaupankÀynnin kohteena kuin monet muut parit, ja sen seurauksena se vaihteleeKIN useammin kuin jotkut sen AUD- ja NZD-risteytyksistÀ. Spreadit ovat laajoja markkinoiden keskikokoisen likviditeetin vuoksi, mikÀ ei ole huono asia niille, joilla on suhteellisen suuri riskikynnys.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/JNZD- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.