Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: -9.5943 PointsSwap long: 4.2948 Points
Low: 91.460Spreadi MT5 floatingKorkea: 92.118
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.02 (Local)
Opens in 12h 48m
Tokyo
19.02 (Local)
Opens in 13h 58m
London
10.02 (Local)
Closes in 6h 28m
New York
5.02 (Local)
Opens in 4h 28m

AUDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.60Keskitaso: 1.38
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Vaikka pari ei ole laajalti kaupankÀynnin kohteena, AUD/JPY-valuuttayhdistelmÀllÀ on edelleen huomattava mÀÀrÀ seuraajia.Parituksen suorituskyky riippuu kahdesta maailman tÀrkeimmistÀ talouksista, Japanista ja Australiasta, usein ennalta-arvaamattomasta korrelaatiosta. Vaikka se voi vaikuttaa monenlaisiin tekijöihin, se ei tarkoita sitÀ, ettÀ se ei voi olla upea lisÀosa kokeneelle treidaajalle.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.