Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDDKK - Australian Dollar / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: -59.9975 PointsSwap long: -22.5485 Points
Low: 4.72522Spreadi MT5 floatingKorkea: 4.76529
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.06 (Local)
Opens in 11h 44m
Tokyo
20.06 (Local)
Opens in 12h 54m
London
11.06 (Local)
Closes in 5h 24m
New York
6.06 (Local)
Opens in 3h 24m

AUDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 33.40Keskitaso: 40.51
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 DKK X USDDKK Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

AUD/DKK:n valuuttayhdistelmÀÀ ei ole laajalti kaupattavana YhdistyneessÀ kuningaskunnassa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitÀ, ettÀ sillÀ ei ole sijaa salkussa. HerkkÀ ja suuri riski, parin suorituskyky riippuu Tanskan kruunun ja Australian dollarin epÀvakaasta korrelaatiosta. Vaikka yleisesti tÀtÀ pidetÀÀn uhkapelinÀ, pari voi tuottaa merkittÀviÀ voittoja, kun kokeneet henkilöt kÀyttÀvÀt sitÀ.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/DKK- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.