Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Swap short: -7.1391 PointsSwap long: 2.1699 Points
Low: 0.60163Spreadi MT5 floatingHigh: 0.60895
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.15 (Local)
Opens in 35h 35m
Tokyo
21.15 (Local)
Opens in 35h 45m
London
13.15 (Local)
Opens in 42h 45m
New York
8.15 (Local)
Opens in 49h 15m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.80Keskitaso: 1.35
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CHF X USDCHF Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

AUD/CHF-valuuttapari nousee yhdeksi Euroopan tÀrkeimmistÀ talouksista Australiassa. YhdistelmÀ on epÀvakaa ja riskialtis, mikÀ tarkoittaa sitÀ, ettÀ harvat sijoittajat sisÀllyttÀvÀt sen salkkuihinsa. Kokeneelle treidaajalle sen epÀselvÀ luonne tarkoittaa sitÀ, ettÀ se voi tuottaa voittoja yhtÀ vaikuttaviasti kuin tappioitakin.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/CHF- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.