Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

AUDCAD - Australian Dollar / Canadian Dollar

Swap short: -1.2384 PointsSwap long: -4.6378 Points
Low: 0.88263Spreadi MT5 floatingKorkea: 0.89101
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
2.10 (Local)
Opens in 7h 40m
Tokyo
0.10 (Local)
Opens in 8h 50m
London
16.10 (Local)
Opens in 15h 50m
New York
11.10 (Local)
Opens in 22h 20m

AUDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.00Keskitaso: 1.22
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CAD X USDCAD Rate
Minimisopimuskoko1000 AUD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

AUD/CAD-valuuttapari ei kuulu kaikkein halutuimpien tarjouksien luokkaan, joten on vaikea löytÀÀ sen tarjoamaa vÀlittÀjÀÀ. FxPro on kuitenkin sitoutunut vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi, ja siksi olemme varmistaneet, ettÀ se on meidÀn kirjoissamme. YhdistÀmÀllÀ kaksi maailman suurta taloutta, tÀmÀ yhdistelmÀ voi tehdÀ fantastisen lisÀn savvy sijoittajan salkun.

Jos haluat lisÀtÀ AUD/CAD- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.