Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

Brent crude oil spot (CFD)

Swap short: -53.7 PointsSwap long: 25.7 Points
Low: 82.506Spreadi MT5 floatingKorkea: 85.820
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
0.26 (Local)
Opens in 9h 24m
Tokyo
23.26 (Local)
Opens in 9h 34m
London
15.26 (Local)
Closes in 1h 4m
New York
10.26 (Local)
Closes in 5h 34m

Brent chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

UK Brent Oil on kevyt raakaöljy, jota treidataan vahvasti markkinoilla. Se on vÀhÀn raskaampaa kuin WTI.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 64.00Keskitaso: 64.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimihinnan heilahtelu0.001
1:n erÀn koko1000 bbl
1 tick arvo1 USD
Minimisopimuskoko10 lot
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen10 lot
KÀytetty marginaali per 1 erÀ**1.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-tasospread

Vain jos marginaalitaso <100%

** KÀytetÀÀn dynaamista vipuvaikutusta. CTraderin osalta katso treidausalustan symbolispesifikaatioita.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.