DOGUSD - Dogecoin / US Dollar

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.38 (Local)
Opens in 12h 12m
Tokyo
20.38 (Local)
Opens in 12h 22m
London
12.38 (Local)
Closes in 3h 52m
New York
7.38 (Local)
Opens in 1h 52m

DOG USD Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderFloating spreadit
Minimi: 0.0006 USDKeskitaso: 0.0008 USD
cTrader limit ja stop-tasot0
1 tick arvo0.00001
Swaps (Long& Short) per Annum-20.00 %
Minimisopimuskoko0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1:n erÀn koko10000 DOGE
1 PIP-arvo per 1 erÀ USD:ssa0.1 USD
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset positiota avattaessa.0
VipuvaikutusFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maksimialtistus1,000,000 USD in Volume
ToimeenpanotyyliMarket (irrelevant of platform or Account type)
Treidaustunnit24/5
Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

1: Saatavana FxPro Financial Services Limited ja FxPro Global Markets Limitedin asiakkaille.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.