info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

S&P ASX 200 index

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
8:55 am (Local)
Opens in 0h 55m
Tokyo
7:55 am (Local)
Opens in 1h 5m
London
11:55 pm (Local)
Opens in 8h 5m
New York
6:55 pm (Local)
Opens in 14h 35m

S&P ASX 200 chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Australia200 on pÀÀomapainotettu, float-sÀÀdetty indeksi, joka koostuu Australian arvopaperipörssiin listatuista suurimmista 200 Australian yrityksestÀ. Indeksi lasketaan siten, ettÀ se seuraa kohde-etuutena olevien arvopapereiden hintojen muutoksia eikÀ markkina-arvon muutoksia.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTrader
Minimi: 2.80Keskitaso: 4.25
Minimisopimuskoko0.01 Index
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 Index
Arvo per 1 indeksipiste1 AUD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

Vain jos marginaalitaso <100%

Hanki #AUS200 treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart