info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

LTCUSD - Litecoin / US Dollar

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
8:55 am (Local)
Opens in 0h 55m
Tokyo
7:55 am (Local)
Opens in 1h 5m
London
11:55 pm (Local)
Opens in 8h 5m
New York
6:55 pm (Local)
Opens in 14h 35m

LTC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.45$ per treidattua 10K
Minimi: 0.50 USDKeskitaso: 0.50 USD
cTrader limit ja stop-tasot0
Swaps (Long& Short) per Annum-20.00 %
Minimisopimuskoko0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1:n erÀn koko100 LTC
1 PIP-arvo per 1 erÀ USD:ssa1.00 USD
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset positiota avattaessa.0
VipuvaikutusFxPro GM Limited
<50,000 USD at 1:20
>50,000 USD at 1:10

FxPro UK Limited
<50,000 USD at 1:2
>50,000 USD at 1:2
Maksimialtistus100,000 USD in Volume
ToimeenpanotyyliMarket (irrelevant of platform or Account type)
Treidaustunnit24/5

Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

1: Saatavana FxPro UK Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin asiakkaille.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is currently not available to clients of FxPro Financial Services Ltd

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Hanki LTCUSD treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart