DOTUSD - Polkadot / US Dollar

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.01 (Local)
Opens in 11h 49m
Tokyo
21.01 (Local)
Opens in 11h 59m
London
13.01 (Local)
Closes in 3h 29m
New York
8.01 (Local)
Opens in 1h 29m

DOT USD Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderFloating spreadit
Minimi: 0.02 USDKeskitaso: 0.035 USD
cTrader limit ja stop-tasot0
1 tick arvo0.001
Swaps (Long& Short) per Annum-20.00 %
Minimisopimuskoko0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1:n erÀn koko100 DOT
1 PIP-arvo per 1 erÀ USD:ssa0.1 USD
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset positiota avattaessa.0
VipuvaikutusFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maksimialtistus1,000,000 USD in Volume
ToimeenpanotyyliMarket (irrelevant of platform or Account type)
Treidaustunnit24/5
Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

1: Saatavana FxPro Financial Services Limited ja FxPro Global Markets Limitedin asiakkaille.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.