Trader's Dashboard.
Markkinat yhdellä silmäyksellä.

Selvitä, mitkä valuutat todella liikkuvat, huomioi kaikki asiakkaan avoimet paikat, tutki kaupat määritetyltä ajalta ja paljon muuta

FxPro Traderin Dashboard on helppo ja intuitiivinen tapa saada nopeasti tuntu, mitä maailman valuuttamarkkinoilla tapahtuu.

Valuuttakurssit

Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7.32 (Local)
Opens in 2h 18m
Tokyo
6.32 (Local)
Opens in 2h 28m
London
22.32 (Local)
Opens in 9h 28m
New York
17.32 (Local)
Opens in 15h 58m

Hinta-arvot

FxPro Traderin Dashboard on erinomainen lisä treidausalustasi valuuttakaavioihin.

Paranna treidausta FxPro-dashboardilla yhdessä ekonomisen Forex -kalenterin kanssa

uunnittele treidauspäiväsi helposti käytettävän talouskalenterin avulla. Pidä samalla silmällä FxPro-dashboardia, jotta saat nopean tuntuman siitä, mitä rahoitusmarkkinoilla tapahtuu.

Katso talouskalenteria
FxPro