info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.
FxPro-tukikeskus - Sanasto

Marginaalilaskin (undefined)

FxPro:n Marginaalilaskin antaa treidaajien nopeasti ja helposti laskea, kuin paljon marginaalia tarvitaan avaamaan avoin positio. Laskutoiminto menee seuraavalla tavalla:

Vaadittu marginaali = Volyymi (erän määrä)/Vipuvoima * tilin valuutan/perusvaluuttakurssin vaihtokurssi (mikäli se eroaa parin peruskurssista, jota treidataan).

Klikkaa 'Trading calculator' valikon vasemmalta puolelta, suorittaaksesi laskimella toimintoja.