Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
FxPro Help Centre: Accounts

Miten avaan live-kaupankäyntitilin?

Rekisteröidäksesi live-kaupankäyntitilin, klikkaa 'rekisteröi'-kuvaketta FxPro:n kotisivulla ja seuraa tarvittavia askeleita suorittaaksesi loppuun sisäänkirjautumisprosessin. Saat automaattisesti sähköpostin, jossa on valtuutukset alustalle sähköpostiin, jonka olet tarjonnut. Kirjaudu FxPro Directiin sähköpostisi ja valitsemasi salasanan avulla. Siitä asti voit ladata dokumenttejasi (jos et ole sitä jo tehnyt), hallita tiliäsi, ladata alustojamme ja rahoittaa tiliäsi.

Huomaathan, että tilisi toimivalta on verrannollinen siihen mikä on asuinpaikkasi. FxPro ei tarjoa hinnanerosopimusta (CFD) asukkaille tietyistä maista, kuten Amerikan Yhdysvallat tai Iranin islamilainen tasavalta.
Was This Article Helpful?