Luomassa FxPro:n uutta identiteettiä

Kehitämme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita, ja niin on myös tuotemerkkimmekin.

FxPro
Olemme muutakin kuin bisnes, se on henkilökohtaista…

Olemme intohimoisia siitä, mitä teemme, ja uusi identiteettimme puhuu sen puolesta. Olemme ottaneet käyttöön uusia elementtejä, jotka kuvaavat yritysarvojamme, jotta voit tuntea yrityksen vision ja mission.

Monimutkaisuuden yksinkertaistaminen

Kaupankäynti voi olla monimutkaista, mutta FxPro on tehnyt siitä helppoa. Uusi käyttöliittymämme keskittyy monimutkaisten treidauskäytäntöjen välittämiseen yksinkertaisemmalla tavalla.

FxPro
Tuotemerkkimme muodostavat vahvat mutta silti erittäin dynaamiset ydinosat, jotka muodostavat luotettavan tuotemerkin ja säilyttävät samalla vahvan asiakaslähtöisyyden.
FxPro

Hienostunut sanamerkki

Tuotemerkkimme symboleilla voi olla monenlaisia ​​sopeutumisia saumattomasti eri alustoille, mutta niiden johdonmukaisuus takaa, että brändi on tunnistettavissa missä tahansa. Uusi sanamerkki edustaa ammatillisia arvojamme korostaen samalla brändin rohkeaa persoonallisuutta.

FxPro

Rakenteella on merkitystä

Uuden brändin identiteettimme päätavoitteena on tarjota sinulle optimoitu, intuitiivinen käyttöliittymä ja paranneltu navigointijärjestelmä, jonka avulla voit löytää tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä.

FxPro

Elämän antaminen näytölle

Emme vain halua puhua kanssasi, haluamme olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Siksi olemme ottaneet käyttöön uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, integroituja liikkeitä ja sisällytettyjä interaktiivisia elementtejä.

Jokainen näistä elementeistä palvelee tarkoitusta - ne muodostavat sen, mitä me yhdessä kutsumme firmaksemme
FxPro

Pysy yhteydessä

Jotta et koskaan menetä mahdollisuutta, olemme tehneet kovasti töitä, jotta tämä uusi kokemus on täysin yhteensopiva matkapuhelimesi kanssa.

FxPro

Haluamme kuulla sinusta!

Palautteesi on meille tärkeää. Arvostamme kommentteja ja ehdotuksia ja käytämme niitä arvioidaksemme työtä ja parannuksia tehdessä.

Hienostunut brändi-identiteettimme ilmentää perusarvojamme - omistautumista huippuosaamiseen, sitoutumistamme avoimuuteen, sekä myös omistautumista asiakkaillemme

Seuraa FxPro:ta ja liity yhteisöön