FxPro lisää tuotetarjontaansa

01 kesäkuu 2015, Lontoo. Palkittu FX-välittäjä FxPro on iloinen voidessaan laajentaa tuotevalikoimaansa tarjoamalla lukuisia lisäsopimuksia, kuten lukuisia lisäosakkeita *, indeksejä, hyödyke- ja energiafutuureja. Erityisesti välittäjän on tarjottava joitakin Ranskan, Ison-Britannian, Saksan ja Yhdysvaltojen markkinoilla listatuista suosituimmista ja likvidimmistä osakkeista, uusista spot-indekseistä, kuten Kiinan 50 ja USD-indeksistä, energian ja maatalouden futuureista, kuten kaakaosta ja kahvista, Näin asiakkaat voivat entisestään monipuolistaa treidaustoimintaa hyödyntämällä samalla FxPron palkittuja palveluja. Näitä uusia tuotteita voidaan myydä FxPro MT4 -alustalla ja ne ovat saatavilla 01.6.2015 alkaen.

FxPro laajentaa ja parantaa palveluitaan, koska se tunnetaan No-Dealing-Desk-välittäjänä, joka tarjoaa huipputason likviditeettiä ja erinomaista toteutustekniikkaa. Tämän vuoksi välittäjä on tuonut markkinoille nämä erittäin odotetut lisäykset tuotevalikoimaansa, jotta asiakkaiden tarpeet ja investointitavoitteet saavutettaisiin.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi tätä kehitystä:

*Shares are only available to clients of FxPro Financial Services Limited
”Jokainen uusi palvelu, jota tarjoamme, perustuu jatkuviin pyrkimyksiin varmistaa paremmat treidauksen edellytykset asiakkaillemme. Kun olemme havainneet CFD-tuotteiden kasvavan kysynnän useammissa tuotteissa, olemme vastanneet näihin uusiin lisäyksiin ja pyrkineet tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden laajentaa kaupankäyntitoimintaa samalla nauttimalla foorumeidemme eduista ja korkeasta toteutustasosta. ”
* Osakkeet ovat saatavilla vain FxPro Financial Services Limitedin asiakkaille
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin