info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro palkittiin ’Best FX Broker’ -tittelillä toisena vuotena peräkkäin

13 November 2018, London.Onlinevälittäjä, FxPro, lisäsi uuden upean palkinnon palkintokaappiinsa, kun yhtiö palkittiin tietämyksestä ja yhtiön hyvistä pyrkimyksistä. Kuudennen kerran peräkkäin, FxPro on tunnustettu 'Best FX-Broker'(paras fx-välittäjä) Shares Awardsin toimesta.

FxPro on viime vuosina pitänyt silmänsä kohteessa kiinni ja on siten kasvanut merkittävästi sekä palveluvalikoimassa että maantieteellisen jalanjäljen avulla. Maailmanlaajuisen profiilin rakentamisen myötä FxPro on ollut edelläkävijä avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden edistämisessä valuuttamarkkinoilla. Kaikki nämä ponnistelut ovat saaneet tunnustusta ja ihailua teollisuudelta, joka on viime aikoina asettanut FxPron ensimmäisiin tehtäviin.

Yhtiö on kuitenkin aina innokkaampi ja korostanut, että 2019 on heille suuri vuosi.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin