info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro julkistaa vuoden 2015 neljännen vuosineljänneksen treidaustilastot

13 tammikuu 2016, Lontoo. FxPro ilmoittaa mielellään kaupan neljännen ja viimeisen vuosineljänneksen treidien toimeenpanojen statistiikan osalta viimeiselle neljännekselle 2015. Kuukausille lokakuu, marraskuu ja joulukuu, slippage ja re-quote ovat saavuttaneet seuraavat luvut:

Slippagetilastot:

  • Positiivinen=37,5%
  • Quote=37,7%
  • Negatiivinen=24,8%

Tilastotiedot uudelleen:

  • Uudelleenlainaus=5,95%
  • Positiivinen=2,99%
  • Negatiivinen=2,96%

Vuosi 2015 oli FxPro-yhtiölle erityisen kiireinen, jonka aikana otimme käyttöön uusia treidaustuotteita, päivitimme olemassa olevia palveluitamme ja lisäsimme tarjoamiemme rahoitusvälineiden määrää. Se oli myös ennätyksellinen vuosi, jonka aikana asiakkaiden keskimääräinen päivittäinen volyymi kasvoi ja päivittäin tapahtuneiden kauppojen keskimääräinen määrä kasvoi huomattavasti.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

”Kun tarkastelemme neljännen vuosineljänneksen toteutustilastoja vastaavien metrikkojen rinnalla vuoden 2015 kolmen edellisen vuosineljänneksen aikana, näemme johdonmukaisuutta ja jatkuvaa slippagen symmetriaa. Uusimmat prosenttiosuudet vahvistavat FxPron tarjoaman luotettavan ja virheettömän laadun.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin