info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro julkaisee 4 uutta instrumenttia

Osana sitoutumistamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman rahoitustuotteita treidaamiseen, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että 1. marraskuuta 2010 alkaen neljä uutta rahoitustuotetta on saatavilla treidauksen kohteeksi alustamme kautta, eli:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
'Uskomme, että [nämä ylimääräiset rahoitustuotteet] mahdollistavat nykyisten ja tulevien asiakkaidemme monipuolistavan treidaustoimintaa entisestään ja siten täyttävät sijoitustavoitteensa sanoo Panayiotis Xydas, FxPron toimitusjohtaja.

On tosiasia, että sekä USDTRY:n että EURTRY:n suosio on lisääntynyt, kun Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä tehdään enemmän rahoitustoimia Turkin kanssa; näiden rahoitustoimien kasvu Turkissa johti näiden valuuttaparien taustalla olevan likviditeetin kasvuun. USDTRY ja EURTRY laajentavat kehittyvien markkinoiden valuuttapareja. Näin asiakkaamme voivat lisätä pääsyä Euraasian alueelle.

Kaupankäynti GOLDEUROn ja SILVEREURO:n kanssa tarjoaa vaihtoehdon asiakkaille, jotka haluavat treidata metalleilla, mutta samalla minimoida niiden altistumisen USD:ssä, joka on ensisijainen valuutta kaikkia metalleja vastaan. Nykyisen finanssikriisin myötä myös euro on saanut suosiota.

Täysin omistautunut asiakastukiosasto on käytettävissä, jos tarvitset lisätietoja tästä ilmoituksesta. Ota yhteyttä meihin, 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa live chatin avulla, takaisinsoitto, sähköposti tai ilmainen puhelin.

Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin
Fx Pro:sta

FxPro on palkittu online-välittäjä, joka palvelee vähittäis- ja institutionaalisia asiakkaita yli 170 maassa. FxPro tarjoaa pääsyn kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja syvään likviditeettiin, no-dealing-desk-keksinnön avulla (FxPro:n orderin toimeenpanokäytännön mukaisesti) kehittyneiden treidausalustojensa, ylivoimaisen toteutustekniikan ja algoritmisten työkalujen kautta.

FxPro Group Limited on FxPro Financial Services Ltd:n, FxPro UK Limitedin, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin holdingyhtiö.

FxPro Group Limited on FxPro UK Limitedin, FxPro Financial Services Ltd: n, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Oy: n holdingyhtiö. FxPro Financial Services Oy: lle on myönnetty lupa ja sitä valvoo Kyproksen arvopaperimarkkinatoimisto (lisenssi nro 078/07) ja rahoituspalveluvirasto (valtuutus nro 45052). FxPro Global Markets MENA Limited on Dubai Financial Services Authorityn (viitenumero F003333) valtuuttama ja säännelty. FxPro Global Markets Ltd on valtuutettu ja säännelty Bahaman arvopaperikomissiolla (lisenssi nro SIA-F184).

Mediayhteys

Kaikki lehdistöön liittyvät tiedustelut saat esiin pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960