FxPro ilmoittaa AFC Champions Leaguen sponsoroinnista

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), joka on maailman johtava valuuttavälittäjä, ilmoitti tänään sopineensa tulevansa Aasian johtavan jalkapallokilpailun, Aasian jalkapalloliiton (AFC) Mestarien liigan viralliseksi kumppaniksi vuoden 2011 aikaseksi kaudeksi.

World Sport Groupin (WSG) välittämässä sopimuksessa, joka on AFC:n ainutlaatuinen markkinointi- ja mediakumppani, FxPron tuotemerkki näkyy näkyvästi ruudulla jokaisen 117 AFC Champions League -ottelun "live" -televisiotilaisuuden eri vaiheissa .

AFC Champions Leaguessa, joka järjestetään maaliskuun ja marraskuun välisenä aikana, kilpailee parhaimmat kolmekymmentäkaksi Aasian Top 10 liigan klubia - Australia, Kiina, Indonesia, Iran, Japani, Korea, Qatar, Saudi-Arabia , Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Uzbekistan, ja kaksi joukkuetta Intiasta, Indonesiasta, Qatarista, Syyriasta, Thaimaasta ja Arabiemiirikunnista, jotka pääsevät peliin, 14 miljoonan dollarin palkintorahasta ja FIFA Club World Cupin paikasta.

Denis Sukhotin, FxPro:n perustaja kommentoi:

‚ÄĚAasia on FxPron keskeinen markkina-alue, ja olemme sitoutuneet kehitt√§m√§√§n br√§ndimme vahvuutta alueella sponsoroinnilla. Olemme iloisia voidessamme tehd√§ yhteisty√∂t√§ sellaisen j√§nnitt√§v√§n ja suositun turnauksen kanssa, jota asiakkaamme ja sidosryhm√§mme katsovat koko alueella. FxPro laajentaa profiiliaan Aasiassa ja L√§hi-id√§ss√§, joten p√§√§t√∂s tukea AFC:n Champions Leagueta on luonnollisesti sopiva liiketoimintamme tulevaisuuden tavoitteisiin.

AFC:n presidentti Mohamed Bin Hammam, "Minulla on ilo toivottaa FxPro tervetulleeksi Aasian jalkapallo-perheeseen AFC:n Champions Leaguen uudeksi kumppaniksi. Arvostamalla heidän uskoaan ja luottamustaan AFC pyrkii kaikin tavoin nostamaan kilpailun ammattimaisuutta ja palauttamaan parempia arvoja sijoittajillemme. Koska kilpailussa on mukana osallistuvia klubeja 13 eri maasta kaikkialta Aasiasta, olemme iloisia voidessamme olla arvostettu kumppani, kuten FxPro, joka toimittaa korvaamattomat valuuttakaupan palvelut Aasiassa.

Ian Mathie, senior varajohtaja, jalkapallo, World Sport Group, ‚ÄĚFxPro tekee loistavan lis√§n AFC: n yrityskumppaneiden ryhm√§√§n, joka on maailman johtavia tuotemerkkej√§ ja monikansallisia yrityksi√§.

Olemme iloisia siitä, että FxPro on tunnustanut arvonsa yhdistää Aasian johtavan klubin kilpailu, jolla on laaja ja kasvava katsojakunta koko alueella. Odotamme innolla yhteistyötä FxPro:n kanssa sen varmistamiseksi, että kilpailu toimittaa menestyksekkäästi FxPron sponsorointitavoitteet ja brändipyrkimykset.

FxPro:lla on toimistot Nizzassa, Lontoossa, Madridissa, Viennassa, Moskovassa ja Kyproksella. Learn more

Lisätiedon saamiseksi, ota yhteyttä:

AFC
Steve Kim ‚ÄĒ Media -ja viestint√§johtaja
Asian Football Confederation
Tel: +60 3 8994 3388
Sähköposti: steve.kim@the-afc.com

Shyamala Velappan
World Sport Group
Puh: +65 6826 2688
Sähköposti: s.velappan@worldsportgroup.com.sg

Tietoa AFC Champions Leaguesta

AFC Champions League on arvostetuin klubin jalkapallokilpailu Aasiassa ja sitä on uudistettu vuonna 2009 palkintorahojen ja tulospalkkion dramaattisella kasvulla. Kilpailun uudelleenkäynnistäminen on merkinnyt Aasian jalkapallon ammattimaisuudelle uuden aikakauden alkua ja AFC:n Mestarien liigassa noudatetaan tiukkoja maahantulovaatimuksia osallistuvien klubien ja liigojen muuttamiseksi kaupalliseksi kokonaisuudeksi ja ammatilliseksi organisaatioksi.

Siinä on 32 joukkuetta vähintään 13 maasta, joista kaksi täytyy käydä läpi playoffien kahdessa ryhmävaiheessa. Vuosina 2009 ja 2010 Pohang Steelers (KOR) ja Seongnam Ilhwa (KOR) ovat voittaneet Champions-palkinnon marraskuussa ja sen jälkeen osallistuneet FIFA Club World Cupiin kyseisen kauden lopussa.

AFC pyrkii presidentti Mohammed bin Hammamin johdolla työskentelemään kovasti, luodakseen turnaukseen uskottavuutta ottaen käyttöön kovia toimenpiteitä, jotta klubit ja liigat ovat todella ammattitaitoisia liiketoiminnassaan, hallinnoltaan ja teknisiltä standardeiltaan.

Oppiaksesi lisää AFC Champions Leaguesta, katso www.the-afc.com.

Tietoa World Sport Groupista

Pääkonttori sijaitsee Singaporessa, World Sport Group on Aasian johtava urheilumarkkinointi-, media- ja tapahtumahallintayhtiö. Yhtiö on ollut Aasian urheilun eturintamassa vuodesta 1992 lähtien, ja sillä on lähes 600 päivää urheilutapahtumia ja yli 5000 tuntia urheilua ohjelmia vuosittain yli 30 maassa.

World Sport Group on Aasian jalkapalloliiton (AFC) ja Aseanin jalkapalloliiton (AFF) yksinomainen markkinointikumppani. Yhtiö on myös tärkein sidosryhmä Aasian Golfissa, joka järjestää osan alueen tärkeimmistä tapahtumista, mukaan lukien Barclays Singapore Open, Australian Open ja Asean Golf Tour. Se on myös OneAsian globaali markkinointi- ja mediapartneri. '>www.worldsportgroup.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin