info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro Announces Q3 Execution Statistics

29. lokakuuta 2015, Lontoo. Aiemmin tänä vuonna online-välittäjä FxPro ryhtyi julkaisemaan neljännesvuosittain tilastoja, jotka koskevat sen palvelutasoa. Päätös tehtiin pyrkimyksenä lisätä valuuttamarkkinoiden läpinäkyvyyttä ja kannustaa useampia toimialan toimijoita olemaan sellaisia, jotka kertovat toimistaan. FxPro ilmoittaa tänään iloisesti, että heillä on slippage- ja toimeenpanoprosentti heinä-, elokuu- ja syyskuussa 2015.

FxPron Q3-slippagetilastot ovat seuraavat:

  • Positiivinen=43,4%
  • Quot 39,6%
  • Negatiivinen=17,0%

Mainitse prosenttiosuudet uudelleen samana ajanjaksona:

  • Uudelleenlainaus=4,5%
  • Positiivinen=2,8%
  • Negatiivinen=1,7%

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

‚ÄĚToimeenpanotilastomme ovat hyvin rohkaisevia. Vaikka markkinoiden volatiliteetti lis√§√§ntyi vuoden 2015 kolmannella nelj√§nneksell√§, olemme onnistuneet rekister√∂im√§√§n n√§m√§ lupaavat luvut, jotka paljastavat slippagesymmetriaa ja todistavat edistyneist√§ toimeenpano- ja tilaustekniikoistamme. Tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme virheet√∂nt√§ palvelua ja orderien suorittamista, jopa markkinoiden ep√§vakaisimmissa olosuhteissa. ‚ÄĚ
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin