info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

Total SA share price

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.55 (Local)
Opens in 10h 55m
Tokyo
21.55 (Local)
Opens in 11h 5m
London
13.55 (Local)
Closes in 2h 35m
New York
8.55 (Local)
Opens in 0h 35m

Total SA live chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.07Keskitaso: 0.09
Tickeri#Total
Limit ja Stop-taso0.04
1 tick arvo0.01 EUR
Minimisopimuskoko1 share
VälityspalkkioNo
Minimihinnan heilahtelu0.01 EUR
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 share
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Maksimi treidikoko1000
Maksimialttius per osake per tili,USD100 000

Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

Vain jos marginaalitaso <100%

Täällä FxPro:ssa meillä on ilo tarjota asiakkaillemme mahdollisuus panostaa Pariisin energia-alan jättiläiseen, nimeltä Total. Vuonna 1924 perustettu Total on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista öljy- ja kaasuyhtiöistä, joka tuottaa, markkinoi ja myy lukemattomasti tuottavia tuotteita, kuten hiiltä, maakaasua ja nestekaasua. Treidaa osakkeesi FxPro:n kanssa tänään.

Hanki #Total treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart