info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

Harley-Davidson Inc share price

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7:22 am (Local)
Opens in 2h 28m
Tokyo
6:22 am (Local)
Opens in 2h 38m
London
10:22 pm (Local)
Opens in 9h 38m
New York
5:22 pm (Local)
Opens in 16h 8m

Harley-Davidson Inc live chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.29Keskitaso: 0.30
Tickeri#HarleyDav
Limit ja Stop-taso0.04
1 tick arvo0.01 USD
Minimisopimuskoko1 share
VälityspalkkioNo
Minimihinnan heilahtelu0.01 USD
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 share
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Maksimi treidikoko1000
Maksimialttius per osake per tili,USD100 000

Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

Vain jos marginaalitaso <100%

Täällä FxPro:ssa olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden investoida moottoripyörän markkinajohtajaan Harley Davidsoniin. Vuonna 1903 perustettu Harley Davidson on nauttinut yli sata vuotta menestyksestä, mullistanut moottoripyöräteollisuutta ja ottanut itselleen paikan julkisessa tietoisuudessa. Vertaansa vailla oleva ennätykselliisen moitteeton voittomarginaali saattaa olla ihanteellinen lisäys salkkuusi. Tartu toimeen jo tänään: treidaa Harley Davidsonin-osakkeita FxPro:lla.

Hanki #HarleyDav treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart