info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

Goldman Sachs Group Inc share price

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
6:59 am (Local)
Opens in 2h 51m
Tokyo
5:59 am (Local)
Opens in 3h 1m
London
9:59 pm (Local)
Opens in 10h 1m
New York
4:59 pm (Local)
Opens in 16h 31m

Goldman Sachs Group Inc live chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.48Keskitaso: 0.54
Tickeri#GoldmSachs
Limit ja Stop-taso0.04
1 tick arvo0.01 USD
Minimisopimuskoko1 share
VälityspalkkioNo
Minimihinnan heilahtelu0.01 USD
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 share
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Maksimi treidikoko1000
Maksimialttius per osake per tili,USD100 000

Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

Vain jos marginaalitaso <100%

Täällä FxPro:lla, olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden investoida pankkialan jättiin, nimeltä Goldman Sachs. Maailman johtavan sijoituspankkitoiminnan, arvopapereiden ja sijoitusten hallinnan tarjoajana Goldman Sachs on tunnettu ainutlaatuisista rahoituspalveluistaan ​​ja kestävästä menestyksestään. Vuonna 1869 perustettu yritys on menestynyt lähes 150 vuotta. Treidaa Goldman Sachs-osakkeita FxPro:n kanssa.

Hanki #GoldmSachs treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart