info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FedEx Corporation share price

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7:03 am (Local)
Opens in 2h 47m
Tokyo
6:03 am (Local)
Opens in 2h 57m
London
10:03 pm (Local)
Opens in 9h 57m
New York
5:03 pm (Local)
Opens in 16h 27m

FedEx Corporation live chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.58Keskitaso: 0.65
Tickeri#FedEx
Limit ja Stop-taso0.04
1 tick arvo0.01 USD
Minimisopimuskoko1 share
VälityspalkkioNo
Minimihinnan heilahtelu0.01 USD
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 share
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Maksimi treidikoko1000
Maksimialttius per osake per tili,USD100 000

Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

Vain jos marginaalitaso <100%

Täällä FxPro:ssa olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden panostaa kuriirien kuninkaan FedExin -palveluun. Kuljetusalan maailmassa johtava yritys on vastuussa eri toimitus-, merenkulku- ja lentorahtipalvelujen tarjoamisesta eri puolilla maailmaa. Kuriirialalla nimeltään arvostettu nimi omistaa noin 62 000 ajoneuvoa, mikä tekee tuhansia toimituksia ajoissa ja ilman numerontekoa joka päivä. Se tarjoaa luotettavan sijoitusmahdollisuuden. Fedexin osakkeiden treidaaminen käy FxPro:n kanssa kätevästi.

Hanki #FedEx treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart