info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

BP PLC share price

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
8:08 am (Local)
Opens in 1h 42m
Tokyo
7:08 am (Local)
Opens in 1h 52m
London
11:08 pm (Local)
Opens in 8h 52m
New York
6:08 pm (Local)
Opens in 15h 22m

BP PLC live chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 1.11Keskitaso: 1.20
Tickeri#B.P.
Limit ja Stop-taso0.04
1 tick arvo0.0005 GBP
Minimisopimuskoko1 share
VälityspalkkioNo
Minimihinnan heilahtelu0.0005 GBP
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 share
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Maksimi treidikoko1000
Maksimialttius per osake per tili,USD100 000

Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

Vain jos marginaalitaso <100%

Täällä FxPro:lla, olemme innoissaan voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden investoida energiajättiin, nimeltä British Petroleum. Integroidun öljyn ja kaasun johtava toimittaja British Petroleum vastaa polttoaineen ja voiman kehittämisestä, tuottamisesta ja toimittamisesta miljoonille. Lontoossa vuonna 1889 perustettu yhtiö tarjoaa sijoittajille 126 vuoden sukutaulun. Lisää se salkkuusi tänään: treidaa British Petroleum-osakkeita FxPro:n kanssa.

Hanki #B.P. treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart