info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

FTSE 250 index

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
0.02 (Local)
Opens in 9h 48m
Tokyo
23.02 (Local)
Opens in 9h 58m
London
15.02 (Local)
Closes in 1h 28m
New York
10.02 (Local)
Closes in 5h 58m

FTSE 250 chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

UKmid250 on osakekurssi, joka koostuu Lontoon arvopaperipörssissÀ listatuista 101 - 350:stÀ suurimmista yrityksistÀ.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTrader
Minimi: 29.00Keskitaso: 29.07
Minimisopimuskoko0.01 Index
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 Index
Arvo per 1 indeksipiste1 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

Vain jos marginaalitaso <100%

Hanki #UKmid250 treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart