US Sugar No.11 futures

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.45 (Local)
Opens in 35h 5m
Tokyo
21.45 (Local)
Opens in 35h 15m
London
13.45 (Local)
Opens in 42h 15m
New York
8.45 (Local)
Opens in 48h 45m

US Sugar No.11 futures chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Sokerin maailmanmarkkinat ovat valtavat ja Sugar No.11-sopimus on maailmanlaajuinen vertailusopimus raakasokerin kaupasta. Suurin sokerin tuottaja ja viejä on Brasilia.

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.03Keskitaso: 0.04
Minimihinnan heilahtelu0.01
1:n erän koko112,000 LB
1 tick arvo11.20
Minimisopimuskoko0.01 lot
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Käytetty marginaali per 1 erä2.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-taso0.08

US Sugar No.11 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Sugar_H2026/09/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Sugar_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Sugar_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
October 2020#Sugar_V2026/06/202028/09/202030/09/2020
March 2021#Sugar_H2128/09/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Sugar_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Sugar_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
October 2021#Sugar_V2128/06/202128/09/202130/09/2021
Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 08:30 AM - 06:00 PM
Closes daily between (06:00 PM - 08:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:06:00 PM UK Time

Vain jos marginaalitaso <100%

** Marginaali koskee enintään 50 erän määrää. Tarkemmat tiedot löytyvät Futuurien vipuvoiman informaatiosta.