DAX Index futures

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.17 (Local)
Opens in 11h 33m
Tokyo
21.17 (Local)
Opens in 11h 43m
London
13.17 (Local)
Closes in 3h 13m
New York
8.17 (Local)
Opens in 1h 13m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Germany30 tai DAX-osakeindeksi on Saksan osakemarkkinoiden vertailuarvo, joka seuraa 30 suurinta saksalaista yritystä, jotka käyvät kauppaa Frankfurtin pörssissä. Indeksiin kuuluvat yritykset valitaan tilauskannan määrän ja markkina-arvon perusteella.

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 3.10Keskitaso: 4.54
Minimihinnan heilahtelu0.5
1:n erän kokoEUR 25 x Dax Index
1 tick arvoEUR 12.50
Minimisopimuskoko0.01 lot
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Käytetty marginaali per 1 erä2.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-tasospread

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#GER30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#GER30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#GER30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#GER30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#GER30_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#GER30_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#GER30_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#GER30_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:12:00 PM UK Time

Vain jos marginaalitaso <100%

** Marginaali koskee enintään 50 erän määrää. Tarkemmat tiedot löytyvät Futuurien vipuvoiman informaatiosta.