info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro lupuu kaikista talletusmaksuista, kaikilla maksutavoilla

8. marraskuuta 2018, Lontoo. Vuonna 2018 osana verkkopalvelun tarjoajaa FxPro on sitoutunut parantamaan palveluitaan jatkuvasti. Se on luopunut kaikista talletusmaksuista, kaikissa maksutavoissa mitä on saatavilla.

Uusi käytäntö, joka tuli voimaan marraskuussa 2018, näyttää yrityksen omistautumisen sijoittamisen sellaisten uusien käytäntöjen toteuttamiseen, jotka parantavat sen treidauksen edellytyksiä ja näin puolestaan treidaajan kokemusta.

FxPro toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

‚ÄĚFxPro on viime vuoden aikana panostanut voimakkaasti asiakkaiden kehittyneimpien teknologioiden ja maksuratkaisujen tarjoamiseen, jotka ovat antaneet meille mahdollisuuden luopua talletusmaksuista ja tarjota n√§in asiakkaillemme t√§ydellisen treidauskokemuksen.‚ÄĚ

FxPro toivottaa vuoden 2019¬ītervetulleeksi, ja yhdess√§ sen kanssa tekee lukuisia tuote- ja palveluparannuksia viel√§ yhdeksi vuodeksi. Maksutapojen luettelo on k√§ytett√§viss√§t√§√§ll√§.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin