Uudet nimitykset tuovat uniikkia globaalia näkemystä

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), joka on FX:n ja CFD:n johtava maailmanlaajuinen välittäjä, on tänään ilmoittanut Michael Derksin nimittämisestä päästrategistiksi ja Simon Smithin pääekonomistiksi.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), johtava FX- ja CFD-välittäjä, on tänään ilmoittanut Michael Derksin nimittämisestä päästrategistiksi ja Simon Smithiksi pääekonomistiksi. Nämä kaksi nimitystä tuovat FxProl:le ainutlaatuisen globaalin näkökulman ja tarjoavat asiakkaille paremman käsityksen ja analyysin maailman markkinoista.

Michael Derks liittyy FxPro-yhtiöön 27 vuoden kokemuksella monitieteisestä sijoitus- ja markkinastrategista, sekä taloustieteilijästä. Ennen FxPro-yhtiöön liittymistä Michael oli Arch Groupin (sijoitushallintopalvelu) pääsijoitusstrategisti ja Globalwound Bank of Australia -yhtiössä Global Fixed Income and FX-strategiapäällikkö Commonwealt bank of Australiassa, Lontoossa. Michael on myös pitänyt Senior Market Strategist- ja Economist-rooleja sekä Nomura Internationalissa että Deutsche Bankissa ja hänellä on huomattava kokemus institutionaalisista, perheyrityksistä, erittäin korkeasta nettovarallisuudesta, korkeasta nettovarallisuudesta ja vähittäissijoittajista.

Saavutettu taloustieteilijä ja rahoitusmarkkinoiden strategisti Simon Smith liittyi FxPro-konserniin Thomson Reutersin pääekonomistina, jonka tehtävänä oli rakentaa markkinoiden välisen analyysin valmiudet uusien tuotteiden kehittämiseen. Hänellä on yli 17 vuoden kokemus taloustieteistä ja globaalista rahoitusmarkkinoiden strategiasta, jonka hän on hankkinut Weavering Capital Oy:n pääekonomistina ja strategistinai kiinteän tuoton johtajana 4Cast Oy:ssä ja MMS Internationalissa Euroopan kiinteän tuoton johtajana.

Panagiotis Xydas, FxPro:n toimitusjohtaja kommentoi,

”FxPro on iloinen siitä, että meillä on kaksi kokenutta markkina-asiantuntijaa tiimimme kanssa tänä ajankohtana, jolloin kasvumme on jännittävää. Nämä korkeatasoiset ja laadukkaat nimeämiset osoittavat FxPron aikomuksen kehittää tutkimus- ja investointivalmiuksiaan. FX-markkinoiden nopea liikkuvuus yhdistettynä FxPro-alustan 24/5 treidausmahdollisuuksiin tarkoittaa, että on tärkeää, että varustamme globaalist monipuolisen kauppiaspohjaamme parhaat tiedot, jotta voimme tehdä tietoon perustuvia sijoituspäätöksiä.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin