Jim Sutcliffe, nimitetty puheenjohtaja

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a leading global retail broker in FX and CFDs today announces the appointments of Jim Sutcliffe as Non-Executive Chairman. He assumes the role in June, 2010.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), joka on FX:n ja CFD:n johtava maailmanlaajuinen välittäjä, ilmoittaa tänään Jim Sutcliffen nimittämisestä johtajaksi. Hän ottaa roolin kesäkuussa 2010.

Jim Sutcliffe tuo runsaasti kansainvälistä kokemusta, jota hänellä on kertynyt yli 30 vuoden ajan joillakin markkinoilla olevilla johtavilta nimiltä. Hän liittyi Prudentialiin aktuaarina vuonna 1976 ja jatkoi useissa johtavissa rooleissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sen USA:n tytäryhtiöissä, jotka huipentuivat Prudential UK:n toimitusjohtajaksi vuosina 1994-1997. Hän oli myös varapuheenjohtaja vuodesta 1997 vuoteen 1999 Liberty International plc:ssä , nyt Capital Shopping Centers Group plc, se on yksi Ison-Britannian johtavista listatuista kiinteistöyhtiöistä FTSE 100:ssa.

Jim Sutcliffe, Old Mutual PLC:n aiempi toimitusjohtaja

Viime aikoina Sutcliffe toimi Old Mutual Oyj:n toimitusjohtajana vuoden 2001 alusta vuoden 2008 puoliväliin saakka. FTSE 100:n kansainvälisen henkivakuutusyhtiön ja varainhoitoyhtiön valvonnassa hän vastasi liiketoiminnan kansainvälistämisestä koko Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä Etelä-Afrikan vakuutus- ja pankkitoiminnan vahvistamisesta.

Jim Sutcliffe on tällä hetkellä CVC Capital Partnersin johtaja, Lonmin plc:n pääjohtaja ja Sun Life Canadan johtaja, joka on tilinpäätösneuvoston johtaja, sekä vakuutusmatemaattisten standardien hallintoneuvoston puheenjohtaja. Hän toimi myös Nelson Mandela Legacy Trustin (UK) johtajana.

Panagiotis Xydas, FxPro:n toimitusjohtaja kommentoi,

‚ÄĚFxPro on iloinen siit√§, ett√§ t√§m√§ t√§rke√§ tapaaminen tehd√§√§n. Odotamme innolla Jimin tervetulleeksi tiimiin hy√∂dynt√§m√§ll√§ h√§nen laajaa kokemustaan, joka hy√∂dytt√§√§ liiketoimintaamme j√§nnitt√§v√§n kasvun ja kehityksen aikana. Vuosi 2010 muuttuu j√§nnitt√§v√§ksi vuodeksi, ja minulla ei ole ep√§ilyst√§k√§√§n siit√§, ett√§ Jim antaa merkitt√§v√§n ja arvokkaan panoksen, kun FxPro kehitt√§√§ edelleen valmiuksiaan saavuttaa tavoitteemme olla edell√§k√§vij√§ markkinoilla.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin