info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro voittaa Parhaan välittäjän 2013 -palkinnon Shares Magazine Awardseissa.

19. marraskuuta 2013, Lontoo. FxPro Group Ltd (FxPro), 100%:n toimistomallin FX-välittäjä, on nimetty Best FX-välittäjäksi vuoden 2013 Shares Magazine -Awardseissa Lontoossa.

“Olemme iloisia saadessamme voittaa Shares awardien” Best FX-välittäjä 2013 ” -palkinnon kovaa kilpailijaa vastaan ja haluamme kiittää asiakkaitamme heidän tuestaan. Vuosi 2013 on ollut jännittävä vuosi FxPro:lle, jossa olemme rakentaneet asiakaskeskeistä toimistomallia orderien toimeenpanoa varten, jotta asiakkaamme voivat saada tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan heidän treidauskokemustaan, taitojaan ja tuloksia.''Charalambos Psimolophitis, FxPron toimitusjohtaja.

Vuonna 2013 FxPro on pyrkinyt eteenpäin asettamalla tavoitteensa FX-välittäjälle, joka on valinnainen vähittäissijoittajille ja treidaajille ottamalla käyttöön useita erittäin innovatiivisia treidausvälineitä ja -palveluja, jotka sisältävät:

  • FxPro Vault. Alan ensimmäinen ja korvaamaton riskien ja rahanhallinnan työkalu.
  • FxPro Library. Kiireinen markkinapaikka, jossa treidaajat voivat ladata maksuttomia ja maksullisia automatisoituja strategioita ja FxPro Quant -malleja.
  • FxPro VPS. Sallii algoritmisten treidaajien vähentää viiveitä ja varmistaa, että niiden strategiat toimivat keskeytyksettä 24/7.
  • FxPro Quant. Käyttäjäystävällinen vedä ja pudota -tekniikan strategian rakentamisen työkalu, jonka avulla treidaajat voivat kehittää omia automatisoituja strategioitaan suosituille MT4-treidausalustoille.
  • FxPro SuperTrader. Vallankumouksellinen sijoitusympäristö, jossa treidaajat voivat investoida tiukasti testattuihin, riskinarviointiin perustuviin strategioihin.
”FxPro on tunnustettu kovasta työstään vuonna 2013, ja on hienoa nähdä, että ne ansaitsivat voiton Best FX-välittäjä -kategoriasta, tämän vuoden Shares Magazine Awards -gaalassa. Heidän innovatiivisten treidausvälineiden rikkaus tarjoaa niin monenlaisia treidaajia kuin sijoittajiakin, erityisesti niitä, jotka haluavat käydä kauppaa valuuttamarkkinoilla. Michael Boydell, MSM Media Ltd:n toimitusjohtaja
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin
Fx Pro:sta

FxPro on palkittu online-välittäjä, joka palvelee vähittäis- ja institutionaalisia asiakkaita yli 170 maassa. FxPro tarjoaa pääsyn kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja syvään likviditeettiin, no-dealing-desk-keksinnön avulla (FxPro:n orderin toimeenpanokäytännön mukaisesti) kehittyneiden treidausalustojensa, ylivoimaisen toteutustekniikan ja algoritmisten työkalujen kautta.

FxPro Group Limited on FxPro Financial Services Ltd:n, FxPro UK Limitedin, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin holdingyhtiö.

FxPro Group Limited on FxPro UK Limitedin, FxPro Financial Services Ltd: n, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Oy: n holdingyhtiö. FxPro Financial Services Oy: lle on myönnetty lupa ja sitä valvoo Kyproksen arvopaperimarkkinatoimisto (lisenssi nro 078/07) ja rahoituspalveluvirasto (valtuutus nro 45052). FxPro Global Markets MENA Limited on Dubai Financial Services Authorityn (viitenumero F003333) valtuuttama ja säännelty. FxPro Global Markets Ltd on valtuutettu ja säännelty Bahaman arvopaperikomissiolla (lisenssi nro SIA-F184).

Mediayhteys

Kaikki lehdistöön liittyvät tiedustelut saat esiin pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960