info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro tunnustettiin parhaaksi FX-palveluntarjoajaksi City Of London Wealth Management -palkintogaalassa.

14. maaliskuuta 2014, Lontoo. FxPro Group Ltd (FxPro) on voittanut Lontoon City of Warm Management palkinnon parhaan FX -palvelun tarjoamisesta. Lontoon kaupungissa järjestetyssä seremoniassa Lontoossa 12.3.2014. Palkinto on erittäin menestyksekäs 2013, jossa FxPro sai monia muitakin arvostettuja palkintoja kovasta työstä, johon se on sitoutunut siirtymään 100%:n toimistomallin FX-välittäjänä Metatrader 4- ja cTrader-alustoilla. Sittemmin se on kehittänyt vaikuttavan valuuttakaupan työkalut, kuten FxPro Quant, FxPro Library ja FxPro SuperTrader. Se saa vuoden 2014 upean alun johtavalle online-Forex-palveluntarjoajalle.

‚ÄúOn hieno saavutus olla √§√§nestetty Parhaaksi FX -palveluntarjoajaksi ja saada t√§m√§ palkinto COLWMA:ssa. Tunnustus on t√§rke√§ askel pyrkimyksess√§mme n√§hd√§ valuutta t√§ysin tunnusttuna omaisuusluokkana ja ty√∂kalumme pyrkiv√§t helpottamaan sit√§ sijoitustarkoituksiin. ‚ÄĚ Charalambos Psimolophitis, FxPron toimitusjohtaja.

Lontoon City Wealth Management -palkinnot ovat ainutlaatuisia, koska voittajat määräytyvät julkisella onlineäänestyksellä richmanagementguideuk.comin kautta. Tänä vuonna äänestettiin ennätysmäärä.

‚ÄĚFxPro:ta on onniteltava voittaessaan Best FX Service Provider -palkinnon. Heid√§n innovatiiviset treidausv√§lineet, erityisesti FxPro SuperTrader -sijoitusyhti√∂t, her√§ttiv√§t √§√§nivy√∂ryn. Se on vaikuttava saavutus, kun vastustamme monia muita tunnettuja nimi√§ varallisuuden hallinnan alalla. ‚ÄĚ Stephen Pinner, Goodacre UK:n toimitusjohtaja.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin