info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro vastaanottaa arvokkaimmat palkinnot palveluistaan

18. marraskuuta 2016, Lontoo. Shares Magazinen lukijat ovat valinneet FxPro:n jo neljännen vuoden ajan suosituimmaksi välittäjäksi ja antaneet parhaan FX-välittäjän palkinnon vuosittaisessa Shares awards -seremoniassa. FxProssa tarjoamamme palvelut tunnustettiin huippuosaamisesta näyttävässä tapahtumassa, joka pidettiin Grosvenor House -hotellissa Lontoossa 10. marraskuuta, mikä juhli Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituspalvelualan parhaita. Tämän lisäksi FxPro sai myös arvostetun ”Best Forex Provider” -palkinnon kolmatta vuotta peräkkäin Investors chronicle & Financial Times Investment and Wealth Management -palkintogaalassa, jotka järjestettiin 17. marraskuuta 2016.

FxPro-konserni on jo pitkään keskittynyt tarjoamaan asiakkaillemme parempaa treidauskokemusta ja ammattimaisempaa treidausympäristöä. Viime vuoden aikana olemme ryhtyneet moniin toimiin laajentamaan palveluvalikoimaamme ja tarjoamaan entistä nopeamman ja luotettavamman asiakasorderien toteuttamisen ja tehostaneet samalla treidauksen edellytyksiä. Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme ovat ottaneet kaikki päivityksemme hyvin vastaan, ja olemme ylpeitä saadessamme nämä lukijoiden äänestämät palkinnot vielä tänäkin vuonna.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

”Meille on aina ollut tärkeintä, että asiakkaamme tietävät, että he treidaavat vakavan ja ammattimaisen välittäjän kanssa. On välttämätöntä, että asiakkaamme tietävät, että he voivat luottaa meihin antamaan heille saumattoman ja palkitsevan kauppakokemuksen. Siksi on ollut erittäin mielenkiintoista, että ainakin neljäntenä vuonna peräkkäin saaneen Sharesin 'Paras FX-välittäjä' -palkinnon saaminen, mutta myös IC & FT “Paras FX-tarjoaja” -palkinto kolmannen kerran ja nähdä, että vastaamme edelleen treidaajien vaatimuksiin maailmanlaajuisesti.
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin
Fx Pro:sta

FxPro on palkittu online-välittäjä, joka palvelee vähittäis- ja institutionaalisia asiakkaita yli 170 maassa. FxPro tarjoaa pääsyn kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja syvään likviditeettiin, no-dealing-desk-keksinnön avulla (FxPro:n orderin toimeenpanokäytännön mukaisesti) kehittyneiden treidausalustojensa, ylivoimaisen toteutustekniikan ja algoritmisten työkalujen kautta.

FxPro Group Limited on FxPro Financial Services Ltd:n, FxPro UK Limitedin, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin holdingyhtiö.

FxPro Group Limited on FxPro UK Limitedin, FxPro Financial Services Ltd: n, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Oy: n holdingyhtiö. FxPro Financial Services Oy: lle on myönnetty lupa ja sitä valvoo Kyproksen arvopaperimarkkinatoimisto (lisenssi nro 078/07) ja rahoituspalveluvirasto (valtuutus nro 45052). FxPro Global Markets MENA Limited on Dubai Financial Services Authorityn (viitenumero F003333) valtuuttama ja säännelty. FxPro Global Markets Ltd on valtuutettu ja säännelty Bahaman arvopaperikomissiolla (lisenssi nro SIA-F184).

Mediayhteys

Kaikki lehdistöön liittyvät tiedustelut saat esiin pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960