FxPro vastaanottaa arvokkaimmat palkinnot palveluistaan

18. marraskuuta 2016, Lontoo. Shares Magazinen lukijat ovat valinneet FxPro:n jo neljännen vuoden ajan suosituimmaksi välittäjäksi ja antaneet parhaan FX-välittäjän palkinnon vuosittaisessa Shares awards -seremoniassa. FxProssa tarjoamamme palvelut tunnustettiin huippuosaamisesta näyttävässä tapahtumassa, joka pidettiin Grosvenor House -hotellissa Lontoossa 10. marraskuuta, mikä juhli Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituspalvelualan parhaita. Tämän lisäksi FxPro sai myös arvostetun ”Best Forex Provider” -palkinnon kolmatta vuotta peräkkäin Investors chronicle & Financial Times Investment and Wealth Management -palkintogaalassa, jotka järjestettiin 17. marraskuuta 2016.

FxPro-konserni on jo pitkään keskittynyt tarjoamaan asiakkaillemme parempaa treidauskokemusta ja ammattimaisempaa treidausympäristöä. Viime vuoden aikana olemme ryhtyneet moniin toimiin laajentamaan palveluvalikoimaamme ja tarjoamaan entistä nopeamman ja luotettavamman asiakasorderien toteuttamisen ja tehostaneet samalla treidauksen edellytyksiä. Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme ovat ottaneet kaikki päivityksemme hyvin vastaan, ja olemme ylpeitä saadessamme nämä lukijoiden äänestämät palkinnot vielä tänäkin vuonna.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

”Meille on aina ollut tärkeintä, että asiakkaamme tietävät, että he treidaavat vakavan ja ammattimaisen välittäjän kanssa. On välttämätöntä, että asiakkaamme tietävät, että he voivat luottaa meihin antamaan heille saumattoman ja palkitsevan kauppakokemuksen. Siksi on ollut erittäin mielenkiintoista, että ainakin neljäntenä vuonna peräkkäin saaneen Sharesin 'Paras FX-välittäjä' -palkinnon saaminen, mutta myös IC & FT “Paras FX-tarjoaja” -palkinto kolmannen kerran ja nähdä, että vastaamme edelleen treidaajien vaatimuksiin maailmanlaajuisesti.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin