info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro lupaa taloudellista tukea

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), FX:n ja CFD:n johtava välittäjä, julkisti tänään merkittävän rahoitussitoumuksensa Telethonin 2010:n kanssa, Kyproksen neurologian instituutin ja Kyproksen lihasdystrofiayhdistyksen kanssa.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), FX:n ja CFD:n kanssa johtava välittäjä, julkisti tänään merkittävän rahoitussitoumuksensa Telethonin 2010, Kyproksen neurologian instituutin ja Kyproksen lihasdystrofiayhdistyksen kanssa. Lahjoituksesta saatavat tulot hyödynnetään yleisen tietoisuuden lisäämiseksi neurologisista ja geneettisistä sairauksista kärsivien potilaiden ongelmista ja rahoitetaan meneillään olevaa tieteellistä ja sosiaalista työtä, jonka tarkoituksena on parantaa asukkaiden elämänlaatua.

Cyprus Telethon 2010 tarjoaa meille mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti yhteisöjemme elämään suuressa mittakaavassa ja tukemalla syytä, josta koemme suurta intohimoa”, sanoi FagiPro:n toimitusjohtaja Panagiotis Xydas . ”FxPron perusarvo on palauttaa takaisin hyvää kaikille yhteisöille, joissa toimimme. Kyproksella toimiva yritys, jossa on toimistot seitsemässä maassa, ja maailmanlaajuinen asiakaskunta ja joka kattaa yli 120 maata, voisi ajatella tätä tehtävää pelottava. Mutta joka tapauksessa tämä on tehtävä, johon me sitoudumme vilpittömästi.”

Yhtiön uusittu Kyproksen neurologian instituutin tuki on vain yksi osa sen jatkuvaa yhteiskuntavastuun kampanjaa. FxPro:lla on hankkeita, jotka tukevat Green & amp; amp; Puhdasta Limassolissa, Ranskassa sijaitsevan Burgundin luostarin kunnostaminen, toiminta lasten sairaalassa Moskovassa ja kuntosalin rakentaminen lasten kotiin Podolskissa, Venäjällä. FxPro käyttää myös apurahoja nuorten miesten ja naisten tukemiseen, jotka harjoittavat ammatillista opiskelua yliopistoissa ympäri maailmaa.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin