info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro on lupautunut reiluuteen ja läpinäkyvyyteen

7. huhtikuuta 2015, Lontoo. FxPro on edelleen vahvan avoimuuden ja reilun treidauksen tukija, joka on edelleen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen täydellistä treidauksen raportointia ja tukea, mutta myös kehittyneitä orderien täsmäytys- ja toteutustekniikoita. FxPro toimii luotettavana välittäjänä yhä useammalle asiakkaalle kaikkialla maailmassa, ja se on iloinen voidessaan ilmoittaa maaliskuun tilastotiedot:

  • Positiivinen=36%
  • Quote=36%
  • Negatiivinen=28%

Koska FX on OTC (Over-the-Counter) -tuote, asiakkaat voivat kokea treideja eri tavoin, jotka suoritetaan eri hintaan kuin aiemmin. Hybridi-välittäjänä toimiva FxPro tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää huipputason likviditeettiä ja hyötyä sekä sen toteutustekniikasta että negatiivisen saldon suojauksen takuusta ja vähentää samalla operatiivista riskiä.

FxPro ilmoittaa slippagetilastojensa yhteydessä myös prosenttiosuuden, jonka asiakkaat saivat maaliskuussa:

  • Re-quotes=4.32%
  • Positiivinen=2%
  • Negatiivinen=2.32%

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, commentoi tätä rohkaisevaa statistiikkaa:

”FxPro-konsernissa olemme jo pitkään tukeneet avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta Forex-teollisuudessa, ja olemme tehneet kovasti töitä kaikkien eturistiriitojen poistamiseksi välittäjän ja asiakkaan välillä. Kun olemme hyväksyneet hybriditoimistomallin, tarjoamme asiakkaillemme paitsi ylivoimaisia opetusresursseja ja treidausta, joka myös takaa niiden varojen turvallisuuden. Teollisuudessa, jossa itsestäänselvyys on, että slippage on lähes aina asiakkaan vastainen, olemme iloisia voidessamme osoittaa, että näin ei ole. Koska slippagen symmetria keskittyy entistä enemmän fokukseen, kannustamme muita välittäjiä olemaan yhtä lailla rehellisiä omien toteutustilastojensa kanssa. ”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin