info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro sai kaksi titteliä Global Brand Awardseissa 2018

20 October 2018, London. FxPro on nostanut rimaa valuuttateollisuudessa, koska yritys on voittanut kaksi haluttua titteliä Global Brand Award 2018 -palkintogaalassa, “Best Spread Betting Provider, UK” and the “Best Execution Provider, Global”.

Nämä palkinnot tunnustavat FxPro:n poikkeuksellisen palvelun ja he palkitsevat siten yrityksen suorituskykyä maailmanlaajuisesti.

FxPro arvioitiin sellaisen korkean tason ja akkreditoinnin saavuttamiseksi, että ulkopuolinen tutkimusryhmä arvioi ehdokkaita. Tiimi keräsi tietoja eri lähteistä, mukaan lukien kolmansien osapuolten tietojen tarjoajat ja vuosikertomukset.

Tutkimustiimi huomautti, että

“FxPro on osoittanut erinomaisesti huippuosaamista valuutta-alalla ja on näin ollen ollut pätevä ja voittanut siksi palkinnon.”

Global Brands Magazine järjestää 25. tammikuuta 2019 kuudennen kerran Global Brand Awards -palkintogaalan Banyan Tree -hotellissa Macaossa.

Global Brand Awardsien edustaja kommentoi myös:

Palkinto on todistus FxPro:lle, joka on toiminut erittäin hyvin ja on saavuttanut tuotemerkin huippuosaamisen viime vuosina.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin