info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro Trader’s Fair -tapahtumassa

30. kesäkuuta 2018, Lontoo. FxPro osallistui yhteen suurimmista maailmanlaajuisista rahoitustapahtumista, Traders Fair ja Gala Night -tapahtumaan joka pidettiin Malesiassa, Kuala Lumpurissa. Online-välittäjä, FxPro, esitteli ylpeänä sekä uusia että olemassa olevia tuotteita arvostavalle ja suurelle yleisölle.

Traders Fair ja Gala Night -tapahtumat järjestetään Thaimaassa, Indonesiassa, Malesiassa, Filippiineillä ja Singaporessa. Karismaattiset puhujat välittivät messuilla seminaarihuoneissa useita opetusviestejä, mutta viihdettä esiintyi kuitenkin koko messuilla, joissa oli maagisia esityksiä,narunvetämistä, upeita palkintoja, live-esityksiä ja musiikkia.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

‚ÄĚFxPro n√§ytt√§√§ jatkuvasti kekseli√§isyytt√§ globaalin profiilinsa rakentamisessa, koska kasvamme edelleen eksponentiaalisesti eri puolilla maailmaa. Kansainv√§liset rahoitustapahtumat, kuten Traders Fair ja Gala Night, yhdist√§v√§t yli 30 000 treidaajaa ja yli 3000 rahoitusyhti√∂t√§ ja v√§litt√§j√§√§, ja ovat n√§in ollen arvokkaita FxPron liitt√§miseksi kaupank√§yntimaailmaan.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin