FxPro Trader’s Fair -tapahtumassa

30. kesäkuuta 2018, Lontoo. FxPro osallistui yhteen suurimmista maailmanlaajuisista rahoitustapahtumista, Traders Fair ja Gala Night -tapahtumaan joka pidettiin Malesiassa, Kuala Lumpurissa. Online-välittäjä, FxPro, esitteli ylpeänä sekä uusia että olemassa olevia tuotteita arvostavalle ja suurelle yleisölle.

Traders Fair ja Gala Night -tapahtumat järjestetään Thaimaassa, Indonesiassa, Malesiassa, Filippiineillä ja Singaporessa. Karismaattiset puhujat välittivät messuilla seminaarihuoneissa useita opetusviestejä, mutta viihdettä esiintyi kuitenkin koko messuilla, joissa oli maagisia esityksiä,narunvetämistä, upeita palkintoja, live-esityksiä ja musiikkia.

FxPro:n toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis, kommentoi:

‚ÄĚFxPro n√§ytt√§√§ jatkuvasti kekseli√§isyytt√§ globaalin profiilinsa rakentamisessa, koska kasvamme edelleen eksponentiaalisesti eri puolilla maailmaa. Kansainv√§liset rahoitustapahtumat, kuten Traders Fair ja Gala Night, yhdist√§v√§t yli 30 000 treidaajaa ja yli 3000 rahoitusyhti√∂t√§ ja v√§litt√§j√§√§, ja ovat n√§in ollen arvokkaita FxPron liitt√§miseksi kaupank√§yntimaailmaan.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin