info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

FxPro ilmoittaa AS Monaco FC:n sponsorointisopimuksesta

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), joka on FX:n ja CFD:n johtava maailmanlaajuinen välittäjä, ilmoitti tänään sopineensa sopimuksen ja olevansa yhden Euroopan arvovaltaisimman joukkueen partneri.

FxPro on allekirjoittanut äskettäin sopimuksia AS Monaco FC:n kanssa, Monacon Sportcomin kautta, joka on heidän markkinointitoimistonsa. He tulevat viralliseksi kumppaniksi vuoden 2011/2012 kauden loppuun asti. FxPron brändi näkyy tiimin paidassa ja klubin historiallisen Stade Louis II -stadionin ympärillä.

Monacon ruhtinaskunnassa, Fontvieillessä sijaitseva AS Monaco perustettiin vuonna 1924, ja se toimii tällä hetkellä Ligue 1:ssä, joka on Ranskan jalkapallon huippuliiga. Se on Monacon ainoa ammattilaisjalkapalloseura, ja se on voittanut seitsemän liigatitteliä ja viisi Coupe de Francen palkintoa, ja se kilpailee myös säännöllisesti Euroopan jalkapallossa ja se on ollut sekä UEFA:n Cup-voittajien että UEFA n Mestarien liigan toiseksi tullut.

Denis Sukhotin,FxPro:n perustaja, kommentoi:

”FxPro on sitoutunut kehittämään brändimme vahvuutta sponsoroinnilla. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä tällaisen arvostetun ja korkean profiilin tiimin kanssa kuin AS Monaco FC on, joka jakaa intohimomme huippuosaamiseen ja menestykseen. FxPro laajentaa profiiliaan keskeisillä markkinoilla niin, että suosittu ja historiallinen tiimi valitaan yhdessä maailman rikkaimmista paikoista, mikä sopii luonnollisesti liiketoiminnan tulevaisuuden tavoitteisiin.

AS Monaco FC:n presidentti Etienne Franzi sanoi: ”Olen iloinen voidessani toivottaa FxPron tervetulleeksi Monacoon ja ilmoituksestaan antaa tukensa tiimillemme. Se on aina syy juhliin, kun sinulla on mahdollisuus työskennellä sellaisen tuotemerkin kanssa, joka jakaa sitoumuksesi ja menestystarinanne. FxPro:lla on jo maailmanlaajuinen läsnäolo, jalkapalloseuramme tukeminen tekee siitä entisestä laajempaa.”

Monaco Sportcomin johtaja Nathalie Abela-Aubery (AS Monaco FC:n markkinointioikeuksien johtajat) lisäsi: "Olemme iloisia voidessamme vahvistaa FxPro:n saapumisen yhtenä AS Monaco FC: n virallisiksi sponsoreiksi. Tämä dynaaminen ja kehittyvä kumppanuus on osa klubin urheilullisten tavoitteiden uudistamista.”

FxPro:lla on toimistoja Nizzassa, Lontoossa, Madridissa, Viennassa, Moskovassa ja Kyproksella.Learn more

Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin
Fx Pro:sta

FxPro on palkittu online-välittäjä, joka palvelee vähittäis- ja institutionaalisia asiakkaita yli 170 maassa. FxPro tarjoaa pääsyn kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja syvään likviditeettiin, no-dealing-desk-keksinnön avulla (FxPro:n orderin toimeenpanokäytännön mukaisesti) kehittyneiden treidausalustojensa, ylivoimaisen toteutustekniikan ja algoritmisten työkalujen kautta.

FxPro Group Limited on FxPro Financial Services Ltd:n, FxPro UK Limitedin, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin holdingyhtiö.

FxPro Group Limited on FxPro UK Limitedin, FxPro Financial Services Ltd: n, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Oy: n holdingyhtiö. FxPro Financial Services Oy: lle on myönnetty lupa ja sitä valvoo Kyproksen arvopaperimarkkinatoimisto (lisenssi nro 078/07) ja rahoituspalveluvirasto (valtuutus nro 45052). FxPro Global Markets MENA Limited on Dubai Financial Services Authorityn (viitenumero F003333) valtuuttama ja säännelty. FxPro Global Markets Ltd on valtuutettu ja säännelty Bahaman arvopaperikomissiolla (lisenssi nro SIA-F184).

Mediayhteys

Kaikki lehdistöön liittyvät tiedustelut saat esiin pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960