FxPro julkistaa viimeisimmät palkinnot ja tunnustukset 2012-2013

11.3.2013, Limassol: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), FX:n johtava globaali välittäjä, ilmoittaa tänään kansainvälisen tunnustamispaneelin virallisen akkreditoinnin sijoittajaksi People Organizationin, ensimmäinen Kyproksessa FX-kilpailijoiden joukossa.

Sijoittajat Peoplessa on todistettu liiketoimintakehitysjärjestelmä, jonka tarkoituksena on edistää organisaation suorituskykyä sen ihmisten tehokkaan hallinnoinnin ja kehittämisen kautta. Se edistää organisaation jatkuvaa kasvua - toteuttamalla parhaita käytäntöjä, joita sovelletaan yli 40 000 organisaatiossa maailmanlaajuisesti eri toimialoilla ja sektoreilla

ällaisen korkean tason saavuttamiseksi ja akkreditoinnin arvioimiseksi FxPro arvioitiin seuraavilla aloilla ja se täytti onnistuneesti seuraavat vaatimukset:

  • Business ja HR-strategia
  • Johto -ja managerointitaidot
  • Kommunikointi
  • Työvoiman suunnittelu
  • Päätöksentekoprosessiin osallistuminen ja voimaantuminen
  • Suorituskyvyn hallinta - tunnustamismenetelmät, rakentava palaute
  • Ennalta määritetyt osaamisalueet
  • koulutus ja kehitys
  • Valmennus ja motivaatio
  • Työelämän tasapaino

FxPro siirtyy valuuttateollisuuteen vahvasti ja jatkaa edelleen yhtiön arvoja. Saavuttaessaan tämän tunnustuksen he pysyvät vahvana mukana työetiikassa ja nostavat riman ylivoimaiselle yritysympäristölle ja työtyytyväisyydelle työntekijöidensä keskuudessa.

FxPro sai 17.1.2013 "Business's Award 2012" -tapahtuman "Editor's Choice Award" -palkinnon, joka järjestettiin viidentenä peräkkäisenä vuonna Hilton Park -hotellissa Nikosiassa, Kyproksessa. Palkinto annettiin FxPro:n johtajalle Denis Sukhotinille, IMH:n Daphne Tangin johtajan ja osastonjohtaja Elena Leontioun puolesta.

”Editor's Choice Award” -palkinto osoittaa, että FxPro on jatkanut merkittävää edistystä, ei vain valuuttamarkkinoilla vaan koko liiketoiminnassaan.

FxPro tunnustettiin 7. helmikuuta 2013 "Kyproksen vientipalkinnolla 2011", arvokkaassa Cyprus Export 2011 -awardseissa.Seremoniaan osallistuivat Kyproksen tasavallan presidentti Dimitris Christofiana, joka oli Kyproksen hallituksen kaikkien alojen edustajien ja saaren johtavien yritysten kanssa. Palkinnon antoivat Dimitris Christofias, FxPron toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Charalambos Psimolophitis. Myös Kyproksen vientipalkinnoissa osallistui kauppa- ja matkailuministeri Neoklis Sylikiotis ja kauppa- ja teollisuuskamarin puheenjohtaja Phidias Pilides.

Tämä oli toinen kerta, kun Cyprus Export Awardsit tunnustivat FxPro:n ammatillisesta huippuosaamisesta ja omistautumisesta maailmanlaajuiselle kasvulle ja kehitykselle. FxPro on lukuisten palkintojen ja tunnustusten myötä edelleen johtava yritys Forex-yhtiöiden joukossa.

Charalambos Psimolophitis, FxPro:n toimitusjohtaja kommentoi

”FxPro:lla on kunnia tulla tunnustetuksi tällaisista merkittävistä palkinnoista. Työskentelemme nopeatempoisessa ympäristössä, joka kasvaa jatkuvasti; kaikki kolme tunnustusta asettavat yrityksemme vahvasti alan johtajaksi markkinoilla ja niiden keskuudessa. Pyrimme jatkossakin panostamaan erinomaisiin ja ammattitaitoisiin palveluihin, ja jatkamme sitoutumistamme kasvuun ja laajentumiseen samalla, kun noudatamme laatustandardeja hyvämaineisena liiketoimintana valuuttamarkkinoilla.

Oppiaksesi enemmän FxPro:sta, vieraile: http://www.fxpro.com/home

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin