info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

2016 FxPro ilmoittaa toimeenpanostatistiikkansa Q1:lle 2016

20. huhtikuuta 2016, Lontoo. Online-välittäjä FxPro ilmoittaa mielellään vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen tärkeimmät kaupankäynnin tilastot.

Tammi-, helmi – ja maaliskuulle, slippageprosentit ovat seuraavanlaisia:

  • Positiivinen=46.93%
  • At Quote=31.81%
  • Negatiivinen=21.26%

Yllä olevat luvut osoittavat, kuinka paljon treidejä on toteutettu ilman slippagea, samoin kuin treideistä, jotka on tehty negatiivisella slippagella tai paremmalla hinnalla kuin pyydettiin. On huomattava, että nämä luvut eivät paljasta ainoastaan sitä, kuinka iso osa kauppiaista hyötyi positiivisesta poikkeamisesta, mutta se osoittaa myös, että kaupoissa, jotka kärsivät negatiivisesta poikkeamisesta, ja yli 9,4%: n lisäyksestä paremmin toteutetuissa kaupoissa, on havaittu vähenevän yli 3,5%. hinnan verran verrattuna vuoden 2015 neljännen vuosineljänneksen aikana rekisteröityihin numeroihin.

Vuoden 2016 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana myös uudelleensijoitusten prosenttiosuudet laskivat:

  • Uudelleenlainaus=5,01%
  • Positiivinen=2,23%
  • Negatiivinen=2,78%

FxPro toimitusjohtaja, Charalambos Psimolophitis kommentoi:

”Vuoden ajan olemme tehneet aloitteen julkistaessa suoritustilastomme järjestelmällisesti. Muutoksen tarkoitus on edelleen kaksinkertainen: tarjota treidaajille arvokasta tietoa palvelutasoistamme ja edistää valuuttakurssimarkkinoiden avoimuutta. On ilahduttavaa nähdä myönteisiä kehitysvaiheita asteittain, samoin kuin kaupan harjoittamisen laadun jatkuvaa parantamista.
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin
Fx Pro:sta

FxPro on palkittu online-välittäjä, joka palvelee vähittäis- ja institutionaalisia asiakkaita yli 170 maassa. FxPro tarjoaa pääsyn kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja syvään likviditeettiin, no-dealing-desk-keksinnön avulla (FxPro:n orderin toimeenpanokäytännön mukaisesti) kehittyneiden treidausalustojensa, ylivoimaisen toteutustekniikan ja algoritmisten työkalujen kautta.

FxPro Group Limited on FxPro Financial Services Ltd:n, FxPro UK Limitedin, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Limitedin holdingyhtiö.

FxPro Group Limited on FxPro UK Limitedin, FxPro Financial Services Ltd: n, FxPro Global Markets MENA Limitedin ja FxPro Global Markets Oy: n holdingyhtiö. FxPro Financial Services Oy: lle on myönnetty lupa ja sitä valvoo Kyproksen arvopaperimarkkinatoimisto (lisenssi nro 078/07) ja rahoituspalveluvirasto (valtuutus nro 45052). FxPro Global Markets MENA Limited on Dubai Financial Services Authorityn (viitenumero F003333) valtuuttama ja säännelty. FxPro Global Markets Ltd on valtuutettu ja säännelty Bahaman arvopaperikomissiolla (lisenssi nro SIA-F184).

Mediayhteys

Kaikki lehdistöön liittyvät tiedustelut saat esiin pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960