Parhaan Fx-välittäjän 2014-titteli, menee FxPro:lle, Shares Magazine Awards

18. marraskuuta 2014, Lontoo. FxPro on saanut parhaan FX-välittäjän tittelin, Shares awards -palkintogaalassa jo toisena vuotena peräkkäin.FxPro tuli tutuksi suurelle joukolle tunnettuja vertaisarviointejaan toisen vuoden kovan työn jälkeen, ja sen tavoitteena oli tehdä kaupankäynti- ja sijoitusympäristö institutionaalisille ja vähittäiskaupan FX-treidaajille.

“On todellinen saavutus voittaa Best FX Broker -palkinto jälleen ja olemme iloisia tuloksesta. Tämä auttaa vahvistamaan pyrkimyksiämme auttaa asiakkaitamme treideissä ja investoimaan kannattavasti. FxPro etsii jatkuvasti tapoja rakentaa työkaluja, joiden avulla se erottuu kilpailusta todella asiakaslähtöisellä liiketoimintamallilla. ” Charalambos Psimolophitis, FxPron toimitusjohtaja.

Treidaamisessa manuaalisesti tai automatisoitujen algoritmistrategioiden rakentamisessa MT4- ja cTrader-alustoille FXPro SuperTrader *:in asiakkaille on monenlaisi tapoja monipuolistaa valuuttamarkkinoita FxPro-ohjelmalla.

”FxPro on voittanut parhaan FX-välittäjän tämän vuoden Shares Awards -palkintogaalassa, joka se on jo toinen vuosi peräkkäin. Joka vuosi he tuottavat uusia työkaluja asiakkaiden treidaamisen ja investointien parantamiseksi. Yhdistämällä FxPro:n edut asiakkaiden etuihin ja jatkuvasti innovoimalla uusimpien tuotteiden ja palveluiden kanssa, ne ovat vaikea tiimi seurata. ” Michael Boydell, AJ Bell Media Ltd:n toimitusjohtaja.

* FxPro SuperTrader on saatavilla vain FxPro Financial Services Limitedin asiakkaille.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Takaisin kaikkiin lehdistöjulkaisuihin