Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
FxPro Help Centre: VPS

Miten asennan minun FxPro VPS:n?

Kun olet onnistuneesti ilmoittautunut FxPro VPS halukkuudestasi, saat sähköpostin, jossa on kirjautumistietosi meidän VPS-tarjoajalta, Beeks FX:ltä, vakuuttaen, että VPS-tilisi on luotu onnistuneesti (se voi kestää kaksi tuntia saada kyseinen sähköposti).

Asettaaksesi VPS:n, klikkaa VPS-yhteyslinkkiä, joka on tarjottu sähköpostiisi, täytä vaadittavat tiedot, jotka lukevat sähköpostivahvistuksessasi ja sen jälkeen lataa RDP-tiedosto, joka sijaitsee sivun alaosassa. Paikallista tiedosto tietokoneellasi ja klikkaa sitä, saadaksesi yhteyden pöytäkoneeseesi. Pop-up-ikkuna ilmestyy ja pyytää sinulta tunnukset ja väliaikaisen salasanan, joka sinulle on annettu. Klikkaa 'OK'. Nyt sinun tulisi olla yhdistetty sinun VPS:een.

Was This Article Helpful?